UUTISET - May

19.5.2016 14:13:00

Frukostseminarium med Savills och NORDIA 18/5 2016

 19 may 2016

Hyreslagens möjligheter och fallgropar - Frukostseminarium med Savills och NORDIA

Advokatfirman NORDIA har tillsammans med Savills i Göteborg den 18 maj 2016 haft ett frukostseminarium om hyreslagens möjligheter och fallgropar.

Ett sextiotal gäster hade samlats för att lyssna på bl.a. ändrad användning lokal, hyresgästens pantsättning av hyresavtal, hyresgästens möjligheter till överlåtelse och den så kallade semesterparagrafen samt åtgärder vid hyresgästens konkurs. Vi är glada över att så många var intresserade och hoppas på att kunna upprepa evenemanget.

Advokatfirman NORDIA är en advokatbyrå som erbjuder affärsjuridisk rådgivning till företag av alla storlekar, från enmansverksamheter till börsbolag. Vi är stolta över att kunna erbjuda vår breda juridiska kunskaper inom fastighets- och hyresrätt till våra klienter.

Fastighetsgruppen i Göteborg består av Carl Otto Lange, Fredrik Emanuel, Ulf Tollhage, Catharina Althini och David Eriksson.

Savills är ett av världens ledande fastighetsrådgivningsföretag med 30 000 anställda och över 700 kontor i 60 länder runt om i världen. Savills i Sverige tillhandahåller bred expertis till både lokala och internationella kunder. Savills ger rådgivning inom fastighetstransaktioner, värdering, analys och due diligence, uthyrning, fastighetsförvaltning, projektledning och fastighetsdrift. Se mer på www.savills.se