NEWS - June

6/27/2017 2:36:00 PM

Biträdande jurister /advokater sökes till kontoret i Stockholm

Advokatfirman NORDIA är en nordisk advokatbyrå med kontor i Stockholm, Göteborg, Köpenhamn, Helsingfors och Oslo. Vi är verksamma inom svensk och internationell affärsjuridik med inriktning mot försäkrings- och skadeståndsrätt, tvistelösning, immaterial- och marknadsrätt, fastighetsrätt, bolagsrätt och transaktioner samt affärsrelaterad straffrätt. På kontoret i Stockholm, som ligger i World Trade Center, Kungsbron 1, är vi ca 45 medarbetare, varav 30 jurister.

NORDIA Stockholm befinner sig just nu i en spännande expansionsfas och vi önskar därför förstärka följande verksamhetsområden: försäkring och skadestånd, bolagsrätt och transaktioner, affärsrelaterad straffrätt samt tvistelösning.

Biträdande jurister/advokater

Vi söker biträdande jurister med mycket goda juridiska kunskaper och med intresse för verksamhetsområdena försäkring och skadestånd, bolagsrätt och transaktioner, tvistelösning eller affärsrelaterad straffrätt. Så väl juniora som mer seniora jurister är aktuella för tjänster inom områdena försäkring och skadestånd, bolagsrätt och transaktioner och tvistelösning. Inom området affärsrelaterad straffrätt söker vi en junior biträdande jurist.  

Vi har som målsättning att rekrytera de främsta juristerna och ställer höga krav på de som vi anställer. Vi värdesätter betyg, eventuell tingsmeritering, arbetslivserfarenhet, utlandserfarenhet, språkkunskaper m.m. Mycket goda kunskaper i engelska, såväl i tal som i skrift, förutsätts.

Som person är du driven, förtroendeingivande, lyhörd och resultatinriktad. Vi förutsätter att du har ett genuint intresse för juridiken kombinerat med ett naturligt kommersiellt tänkande och klientfokus. För rätt sökande erbjuder NORDIA en plats i hetluften med spännande och utvecklade arbetsuppgifter.

Din ansökan innehållande personligt brev, CV och betyg vill vi ha senast den 6 oktober 2017. Ansökan skickas till info@nordialaw.com. Ange "Ansökan jurist" i ämnesraden när du ansöker.

Kontakt

Partner och advokat Johan Strömberg, johan.stromberg@nordialaw.com

Advokat Emil Hofbard, emil.hofbard@nordialaw.com

Telefon: 08-563 08 100

 

Välkommen med din ansökan!
www.nordialaw.com