Junior biträdande jurist

Advokatfirman NORDIA är en nordisk advokatbyrå med kontor i Stockholm, Göteborg, Köpenhamn, Helsingfors och Oslo. Vi är verksamma inom svensk och internationell affärsjuridik med inriktning mot försäkrings- och skadeståndsrätt, tvistelösning, immaterial- och marknadsrätt, fastighetsrätt, bolagsrätt och transaktioner samt affärsrelaterad straffrätt. På kontoret i Stockholm, som ligger i Waterfront Building, Klarabergsviadukten 63, är vi 35 medarbetare, varav 25 jurister. 

NORDIA Stockholm befinner sig just nu i en expansionsfas och vi vill därför förstärka med en ytterligare duktig och kreativ junior biträdande jurist som är intresserad av att arbeta med kommersiella avtal, bolagsrätt och transaktioner.

Vi söker dig som nyligen tagit examen, är i slutfasen av tingstjänstgöring eller har 1-2 års arbetslivserfarenhet.

Vi har som målsättning att rekrytera de främsta juristerna och ställer höga krav på de som vi anställer. Självklart förutsätts goda betyg och en väl utvecklad förmåga att uttrycka sig på svenska och engelska. Det är meriterande med notarietjänstgöring, arbetslivserfarenhet vid sidan om studierna och utlandserfarenhet.

Som biträdande jurist hos oss är du redan från starten en viktig del i våra uppdrag och har löpande kontakt med klienten. För att trivas i rollen och passa in hos oss är det därför viktigt att du är utåtriktad, driven och förtroendeingivande. För rätt sökande erbjuder NORDIA intressanta arbetsuppgifter och rätt möjligheter för att utvecklas till en skicklig affärsjurist.

Vi värdesätter att våra medarbetare trivs på arbetsplatsen och utvecklas i en trivsam miljö präglat av engagemang, samarbete och social samvaro. Vi strävar efter en stark samhörighet mellan de olika kontoren och ser det som viktigt att kunna erbjuda olika sociala aktiviteter som ofta kombineras med utbildning på andra orter.

Skicka in din ansökan innehållande personligt brev, CV och betyg till stockholm@nordialaw.com. Ange ”Ansökan jurist” i ämnesraden när du ansöker.

Välkommen med din ansökan!

 

Kontakt

Partner och advokat Johan Strömberg, johan.stromberg@nordialaw.com

Advokat Clara Lundin, clara.lundin@nordialaw.com