Biträdande jurist inriktad mot affärsjuridik och obestånd

NORDIA är en modern advokatfirma som präglas av kollegialitet och professionalism såväl bland kollegor som i förhållande till våra klienter. Vi utmärker oss genom att i små och fokuserade team arbeta med högprofilerade, utmanande och komplexa ärenden.

Våra klienter befinner sig i de flesta branscher och vi ger dem praktiska och konkreta råd i varje enskilt ärende. Hos oss får du förutsättningar att utvecklas på en advokatbyrå med ca 30 anställda och personlig atmosfär, vilket innebär att du kommer att arbeta nära dina nya kollegor med lång erfarenhet och expertis inom området för affärsjuridik och obestånd.

Vi söker både dig som har kort tid kvar till examen, du som är nyutexaminerad och du som redan arbetat i 1-5 år med inriktning mot affärsjuridik,  obestånd. Du bör trivas i sociala sammanhang och ha lätt för att på ett naturligt sätt skapa nya och långsiktiga relationer. Vi bryr oss om våra anställdas karriärer och kommer därför se till att du får möjlighet att utvecklas såväl professionellt som personligt. Vi ger dig förutsättningar – du har potentialen.

Hos oss blir du viktig för teamet. Vi värdesätter därför att du drivs av ansvar, utveckling och har förmågan att se såväl helheten som detaljerna. Andra egenskaper vi värdesätter är noggrannhet, god service, kreativitet och en positiv inställning.

Är du den vi söker? Sök då tjänsten genom att skicka ditt personliga brev, CV och betyg till emma.wikensjo@nordialaw.com.

Vårt behov av förstärkning finns redan så tveka inte, skicka in din ansökan redan idag.
Har du frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Emma Wikensjö.