Oslo

Våre ambisjoner i dag

Vi ønsker å utvide vårt kontor i Oslo. I november flytter vi inn i nye lokaler i Cort Adlers gate og tenker at dette er en fin mulighet for å bli kjent med flere engasjerte advokater. Det hadde vært hyggelig å blitt flere dersom vi finner den riktige. 

Vi ønsker å  komme i kontakt med advokater med erfaring, særlig advokater som ønsker å bli partner og  advokater som i dag har egen portefølje. Hvis du ønsker å få vite litt mer om oss vil vi gjerne at du tar kontakt, så finner vi et tidspunkt for en uformell samtale. Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Om oss

NORDIA Law Advokatfirma er et nordisk advokatfirma med kontorer i Stockholm, Gøteborg, København, Helsinki og Oslo. Vårt virksomhetsområde er innenfor norsk og internasjonal forretningsjus, med fokusområder som selskapsrett, fast eiendom, energi, immaterialrett, arbeidsrett og tvisteløsning.

På kontoret i Oslo er vi i dag 7 advokater og 1 ansatt i administrasjonen.

NORDIA Oslo er alltid på leting etter flere dyktige og kreative advokater. Vi har som mål og rekruttere de beste juristene, og vi stiller høye krav til de vi ansetter.

For å passe inn hos bør du være utadvendt, initiativrik, raus og dedikert. Vi forutsetter at du har genuin interesse for fag, teknologi og samarbeid, og har forståelse for kommersiell tenkning.

For den rette søker kan NORDIA Law tilby interessante arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter. Stagnasjon er ikke en opsjon hos oss.

Vi ønsker alltid kontakt med jurister som kan bidrag til å utvikle NORDIA og søknader er alltid velkommen.

Kontakt

Partner og advokat : Øyvind Svendsen, tlf: 45250374 epost: ocs@nordialaw.com, eller en av våre øvrige advokater.